Goedkope opslagruimte huren

Een opslagruimte is altijd handig indien er sprake is van overvloed aan spullen. Dit kan betrekking hebben op spullen die eens in de zoveel tijd worden gebruikt zoals bijvoorbeeld skispullen, tuinmeubelen, feestartikelen of seizoenartikelen. Het is dan extra gemakkelijk om een goedkope opslagruimte te huren waarin de spullen makkelijk en veilig kunnen worden opgeslagen.

Voor een opslag waarbij vrijwel alle spullen kunnen worden opgeslagen kunt u terecht bij Mini Opslag Culemborg. Hierdoor bespaart u thuis ruimte en kan dit door leukere dingen worden opgevuld terwijl de goederen veilig zijn opgeslagen in de eigen opslagruimte. Bent u benieuwd naar de prijzen van een opslagruimte? Dan bent u aan het juiste adres. Wij laten u graag zien tegen welke prijs er gebruik kan worden gemaakt van de ruimtes.

Prijzen opslagruimte

Kosten voor de opslagruimte zijn relatief laag. Zo kunt u voor slecht 53,50 euro per maand een box huren met 10m3 aan ruimte. Neemt de hoeveelheid spullen toe waardoor er geen plaats meer over is in de opslagruimte dan kunt u eenvoudig een box huren waar er extra opslagruimte mogelijk is.

Voordelen met de box units van Mini Opslag Culemborg

Een opslagruimte huren biedt voor zowel bedrijven als particulieren diverse voordelen. Zo is het vooral een efficiënte oplossing waarbij er meerdere spullen kortdurig of langdurig worden opgeslagen. De box units bieden ideale uitkomst bij diverse situaties:

• Bij een verbouwing. Als u gaat verbouwen is het belangrijk om de spullen tijdelijk op te slaan om te voorkomen dat spullen kapot of beschadigd raken. Hiernaast verloopt het verbouwproces ook sneller als er meer ruimte aanwezig is.
• Bij een reis naar het buitenland of als u gaat werken in een ander land. In dit geval is een opslagbox zeer handig omdat de spullen veilig en goed worden opgeslagen in de ruimtes van Mini Opslag Culemborg.
• Verlaat u uw kamer en nog geen nieuwe ruimte gevonden? Dan is het gemakkelijk om uw spullen tijdelijk op te slaan in een van de boxen. Dit voorkomt namelijk een hoop gedoe.
• Bij een verhuizing is het altijd handig als u tijdelijk uw eigendom kan opslaan in de tussenfase van een verhuizing.
• Heeft u gebrek aan ruimte? Dan is de opslag de ideale uitkomst. Hiermee kunt u de spullen extern opslaan en ontstaat er meer ruimte bij u thuis.

En zo kunnen er nog diverse situaties aan het licht komen waarbij de opslagruimtes kunnen worden gebruikt.

Goedkope opslagruimte huren bij Mini Opslag Culemborg

Bij het huren van de opslagruimte bij ons profiteert u van diverse voordelen:

  • Volwaardig advies hoe u de box het best kan inrichten
  • U krijgt een eigen contactpersoon
  • De ruimtes bevinden zich op de begane grond wat maakt dat u niet hoeft te sjouwen
  • Een volledig verwarmd pand
  • Gratis gebruik van steekwagen, rolwagen en ‘hondjes’
  • U kunt gemakkelijk voor de deur parkeren, dit is handig bij het uitladen van zware spullen.
  • De boxen waar wij beschikking over hebben zijn voorzien van solide materiaal.

Goedkope opslagruimte te huur, neem contact op!

Beschikt u over spullen die veel ruimte innemen? Twijfel niet te lang en huur goedkoop een opslagruimte bij ons. De spullen worden veilig en goed opgeslagen waardoor u profiteert van een goede staat van de opgeslagen goederen na kort en langdurige opslag. Bij interesse of eventuele vragen kunt u eenvoudig en snel contact opnemen.

U kunt online contact met ons opnemen door online een bericht achter te laten of door telefonisch contact op te nemen met het volgende telefoonnummer: +31 35 5825956. Heeft u baat bij advies omtrent de maten en de beschikbaarheid? Wij zijn vijf dagen per week beschikbaar van 10.00 tot 16.00 op locatie.

Menu