Mini Opslag Culemborg

Ruim 100 opslagboxen beschikbaar

Bij Mini Opslag Culemborg bent u aan het juiste adres voor goed verzorgde en beveiligde opslag van uw spullen en goederen. Daarbij profiteert u van de beste-kwaliteitsverhouding die u kunt vinden in de regio. Onze vanaf prijzen liggen ver onder de gemiddelde prijs voor het huren van zelfopslag. Zo betaalt u voor een opslagbox van 10 kubieke meter slechts €53,50 per maand per box. We vertellen u graag meer over het huren van zelfsopslag bij ons in Culemborg!

Spelregels voor het huren van opslagruimte

Wilt u opslagruimte huren bij ons in Culemborg, dan zitten hier enkele spelregels aan vast. Allereerst huurt u een opslagbox van 10 kubieke meter. Hierbij brengt u zelf uw spullen naar onze boxen en bergt u deze zelf op in de box. Kortom, onze boxen zijn bestemd voor zelfopslag. Indien u in de opslagruimte moet zijn, dient u ons van tevoren te bellen voor het maken van een afspraak. Op de afgesproken tijd kunt u dan ongestoord in uw opslagbox terecht voor het bijplaatsen of verwijderen van spullen.

Bij aankomst staat uw opslagbox op een vaste, aangegeven plek en wij zullen de box nooit van deze plek verplaatsen. Zo zorgen we ervoor dat uw spullen nooit omvallen en niet beschadigd kunnen raken door eventueel transport.

Opslagruimte huren in Culemborg

Bij Mini Opslag Culemborg kan iedereen een opslagruimte huren. Particulieren, ZZP’ers en bedrijven zijn bij ons van harte welkom. Op vertoon van een geldig legitimatiebewijs en uw bankpas is alles snel en eenvoudig te regelen en kunt u spullen in uw eigen opslagruimte plaatsen. Mocht u als bedrijf een opslagruimte willen huren bij ons, dan dient er ook een uittreksel van de Kamer van Koophandel te worden getoond om alles in orde te maken.

Om het u makkelijk te maken hebben wij verschillende materialen gratis voor u ter beschikking. Zo kunt u eenvoudig spullen in- en uitladen. Zo kunt u bij ons gratis gebruik maken van een steekwagen en rolcontainers, maar ook van verhuislabels en tape. Alles om het u gemakkelijk te maken.

Uw opslagruimte goed beveiligd

De opslagruimte die u huurt bij Mini Opslag Culemborg is altijd goed beveiligd. Dit geeft wel zo’n vertrouwd gevoel. Daarbij zorgen we natuurlijk goed voor uw opslagbox. Het pand is voorzien van een 24-uur videobewakingssysteem, toegangscontrole en een geavanceerd alarmsysteem. Het pand is daarnaast schoon en droog en dit wordt met grote regelmaat bijgehouden. Daarnaast zijn de opslagruimtes van Mini Opslag Culemborg verwarmd en goed geventileerd. Daarbij denken we natuurlijk ook aan het milieu. Ons pand is dan ook energie-neutraal.

Service en advies over zelfopslag in Culemborg

Bij onze zelfsopslag in Culemborg krijgt u alle service en advies die u wilt of nodig hebt. Hierbij kunt u denken aan het gratis gebruik van rolcontainers, steekwagens en ander materiaal. Daarnaast geven we graag advies over de grootte van de box en denken we mee over het zo efficiënt inrichten van de opslagruimte die u wilt huren.

Selfstorage is dé oplossing bij ruimtegebruik en zorgt ervoor dat u flexibel blijft. Een doe-het-zelf opslag is zo groot of zo klein als u nodig hebt en huurt u voor de periode die nodig is. Van enkele weken tot maanden of zelfs jaren achtereen aangesloten. Daarbij zijn zelfsopslag boxen van solide materiaal en kunt u gemakkelijk voor de deur parkeren.

Opslagruimte huren in Culemborg? Maak vandaag een afspraak

Opslagruimte huren in Culemborg? Maak vandaag nog een afspraak voor een bezichtiging van een opslagruimte. Natuurlijk kunt u ons ook altijd een bericht sturen als u vragen heeft voor het huren van opslag. Liever direct advies? Bel ons dan op +31 35 5825956. Wij helpen u graag verder voor het huren van opslagruimte bij Mini Opslag Culemborg!

Menu