Opslagruimte huren

Puilt uw gangkast, zolder of garage uit en heeft u geeft overzicht meer? Waarschijnlijk nemen seizoenartikelen als de opzetkerstboom, skispullen en tuinmeubelen onnodig veel ruimte in beslag. Beter kunt u deze huisraad langdurig opslaan in een opslagbox, zodat u de spullen die u wel regelmatig gebruikt overzichtelijker kunt indelen. Bij Mini Opslag Culemborg doet u dit voordelig vanaf €53,50 per maand voor een box van 10m3. Uw bezittingen staan dan droog, verwarmd en beveiligd tot u ze weer nodig heeft.

Wat mag u wel en niet opslaan?

Wij zijn in het bezit van 110 opslagruimten van 10m3 per stuk. De buitenmaten zijn 1.8 meter breed, 2.4 meter diep en 2.3 meter hoog. Alle boxen bevinden zich op de begane grond en zijn bereikbaar met een steekwagen of transportwagentje die wij faciliteren. In principe kunt u al uw inboedel die in de box past probleemloos opslaan. Mocht u een box nodig hebben met een groter volume, neem dan contact met ons op.

U mag de opslagruimte niet huren voor spullen die risicovol zijn om op te slaan of die in verband staan met criminele praktijken. Denk hierbij aan licht ontvlambare vloeistoffen, dieren, drugs en smokkelwaar. Ook is het in uw eigen belang strikt verboden om diefstalgevoelige voorwerpen als juwelen, bont, kunstvoorwerpen of items met een onvervangbare of emotionele waarde op te slaan. Lees de Algemene Voorwaarden voor een compleet overzicht van de regels.

Waarom opslagruimte huren bij Mini Opslag Culemborg?

Ten eerste kunt u bij Mini Opslag Culemborg een opslag huren voor een bijzonder scherpe prijs van maar €53,50 per maand. Daarnaast doen wij er alles aan om uw bezittingen zo veilig mogelijk op te slaan en om het inruimproces zo makkelijk mogelijk te maken. We maken gebruik van een 24-uurs videobewakingssyteem, toegangscontrole en een alarmsysteem. Of deze reden geeft u ons als klant een belletje of stuurt u een appje wanneer u uw spullen wilt komen ophalen. Niemand kan zonder identificatie het pand betreden. Het ophalen van uw spullen kan van maandag tot woensdag en vrijdag van 10:00 tot 16:00 uur, in het weekend enkel bij uitzondering.

Naast veiligheid zorgen wij ook voor goede omstandigheden waarbij uw spullen niet achteruit gaan in kwaliteit. Uw spullen staan droog, verwarmd bij kou en goed geventileerd. Bovendien maken wij kinderwerk van het inladen van uw spullen. U parkeert uw auto direct voor de deur, waar hij overdekt staat. Zo kunt u uw spullen in wind en weer komen brengen, zonder dat u gehinderd wordt. Ook leent u bij ons gratis een steekwagen of transportwagentje om uw spullen van de ingang naar de gehuurde opslagslagruimte te verplaatsen. Uw box wordt nooit verplaatst, zodat er geen risico is dat uw spullen omvallen.

De huurovereenkomst voor uw opslag

Bij Mini Opslag Culemborg kunt u ervan op aan dat wij u een duidelijk huurcontract voorleggen met een vaste huurprijs. U kunt bij ons een opslagruimte huren voor langere periode, wat u kunt laten vastleggen in het huurcontract. Weet u nog niet precies hoelang u de opslagbox huren wilt? Dat is geen probleem, want uw huurcontract is maandelijks opzegbaar.

Opslagruimte huren? Neem nu contact op!

Wilt u bij ons langskomen om een opslag te huren? U komt met ons in contact door het contactformulier in te vullen. Wij streven ernaar binnen enkele uren te reageren. U kunt ons ook telefonisch bereiken op +31 35 5825956.

Menu