Opslagruimte huren Nieuwegein

Op zoek naar opslagruimte in de buurt van Nieuwegein? Bij Mini Opslag Culemborg zit je helemaal goed. Op een kwartiertje van Nieuwegein hebben wij ruim 100 opslagboxen te huur tegen zeer scherpe tarieven. Een opslagruimte huurt u al vanaf €53,50 per maand per box. Hiermee liggen de huurprijzen ver onder het gemiddelde. Bij Mini Opslag Culemborg zit u dus goed voor goedkope opslagruimte in de buurt van Nieuwegein.

Voordelen van onze opslagruimtes

Voor het huren van opslagruimte in de buurt van Nieuwegein is Mini Opslag Culemborg de beste optie. Waarom? Allereerst ligt onze prijs ver onder het gemiddelde, maar daarnaast profiteert u van diverse andere voordelen.

Zo staan onze boxen altijd droog en worden ze verwarmd bij kou. Daarnaast wordt het pand met grote regelmaat schoongemaakt, waardoor de boxen er altijd schoon bij staan. De opslagruimtes worden dus goed verzorgd. Verder staan uw spullen er goed beveiligd bij, doordat er een 24-uurs videobewakingssysteem aanwezig is. Het pand is 24 uur per dag afgesloten en enkel op afspraak toegankelijk. Natuurlijk kunt u dan wel totaal ongestoord in- en uitruimen. Dit alles om uw spullen goed verzorgd en beveiligd te hebben staan.

Diverse materialen in gratis bruikleen

Om het u helemaal makkelijk te maken als u opslagruimte huurt bij ons, kunt u diverse materialen gratis gebruiken. Denk hierbij aan gratis gebruik van een steekwagen of rolcontainers om uw spullen veilig en gemakkelijk te verplaatsen. Parkeren doet u natuurlijk vlak voor de deur. Daarnaast is ook het gebruik van verhuislabels en tape volledig gratis als u kiest voor opslagruimte huren bij ons in de buurt van Nieuwegein.

Wie kan er opslagruimte huren in Nieuwegein

Opslagruimte huren in de buurt van Nieuwegein is voor iedereen mogelijk bij Mini Opslag Culemborg. Zowel particulieren, ZZP’ers en bedrijven kunnen voor opslag bij ons terecht. Om alles in orde te maken voor het huren van goedkope opslagruimte dient u een geldig legitimatiebewijs te kunnen overhandigen en uw bankpas. Voor bedrijven geldt daarnaast dat er een uittreksel nodig is van de Kamer van Koophandel. Heeft u deze zaken bij u? Dan is het rondmaken van opslagruimte huren zeer snel geregeld en kunt u beginnen met inruimen.

Zelfopslagruimte huren in Nieuwegein

De boxen die u bij Mini Opslag Culemborg huurt zijn zogenoemde selfstorage boxen. Deze boxen zijn dé oplossing op het moment dat er ruimtegebrek is. Denk bijvoorbeeld aan seizoenartikelen of voorraad. Voor spullen die veel ruimte innemen en niet direct nodig zijn, is zelfsopslag huren ideaal. U blijft flexibel en houdt een opgeruimd huis of pand. Bij ons in Nieuwegein huurt u precies de opslagruimte waar u behoefte aan heeft. Zo groot of klein als u nodig heeft en voor de periode die nodig is.

Bezoek op afspraak onze opslag in de buurt van Nieuwegein

Als u uw box wilt in- of uitruimen kan dit op afspraak. Zo zorgen we voor een optimale beveiliging van uw spullen. Door eenvoudig en snel contact met ons op te nemen maken we een afspraak op locatie. Op zeer korte termijn kunt u dan bij de opslagunit.

Opslagruimte huren rond Nieuwegein? Neem contact op!

Om opslagruimte te huren in de buurt van Nieuwegein kunt u eenvoudig contact met ons opnemen. Doorgaans reageren wij binnen enkele uren op uw bericht, maar u kunt natuurlijk ook direct bellen naar +31 35 5825956 voor het maken van een afspraak. Het opmaken van een huurcontract is zo gedaan en ook voor advies over maten en beschikbaarheid kunt u ons natuurlijk bereiken!

Menu